Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Водораслите АФА(AFA) при анемия

 

 

 

"Чудотворната съвършена храна: дивите синьозелени водорасли AFA"  храната, която зарежда с енергия, стимулира имунната система и предпазва от болести - Д-р Д.МакКийт,Ph.D

 

"Анемията в основни линии е прекалено малко кръв в кръвоносната система. Всъщност става намаляване на еритроцитите. Симптомите могат да бъдат следните: умора, замаяност, сънливост, бледа кожа, горчив вкус в устата, запек, главоболие, загуба на апетит, раздразнителност, липса на менструален цикъл у жените. Този кръвен дефицит може да бъде причинен от липса на хранителни вещества, непълноценно хранене с некачествена храна, неспособност за абсорбиране на хранителните съставки, или лошо храносмилане. За да се създаде нова кръв и да се предотврати анемията, нужно ви е желязо, фолиева киселина, вит. В12, протеини, вит.Е.

Всички тези хранителни вещества се съдържат в изобилие в синьозелените водорасли AFA. Желязото е много важен фактор при анемията, тъй като то участва в структурата на хемоглобина - белтъкът, който доставя кислорода в клетките. Синьозелените водорасли са най-богатият известен източник на лесно усвоимо желязо и на други минерали, необходими за предотвратяването на анемичното състояние. За да абсорбирате желязото, вие се нуждаете от мед, от витамините от група В, а също от вит. С. Тези всички хранителни вещества също са част от състава на синьозелените водорасли.

На друго ниво според д-р Джонатан Райт, единствената и най-често срещаната причина за анемията е липсата или ниски количества на стомашна киселина, необходима за абсорбцията на желязото и вит. В12. Секретирането на стомашна киселина е от решаваща важност за абсорбцията на желязо и за асимилирането на други важни хранителни съставки. Страдащите от недостиг на стомашна киселина обикновено страдат и от недостиг на цинк и ниацин. Абсорбцията на цинк и ниацин е по-добра, когато се поглъщат синьозелени водорасли и по този начин позитивно се повлиява отделянето на стомашна киселина.

Дивите синьозелени водорасли са един от най-богатите източници на кобалт, минералната съставна част на вит.В12 и на желязо в естествен вид. По този начин AFA повишава качеството на кръвта и подпомага, устойчивостта на организма по отношение на инфекции и болести.

Липсата на вит.В12, която може да причини анемия, често се дължи на някакъв дефект в абсорбирането му. Синьозелените водорасли са най-богатият източник на вит.В12 във форма, която тялото много лесно може да използва. Недостигът на фолиева киселина също може да води до вид анемия, а водораслите са богати на усвоима фолиева киселина.

И накрая синьозелените водорасли са най-богатият известен източник на хлорофил. Хлорофилът от години се използва за премахването

на анемията и за по-добро кръвоснабдяване. Молекулата на хлорофила в синьозелените водорасли е почти идентична по структура с молекулата на хемоглобина, който оцветява червените кръвни клетки в кръвта на човека. Разликата се състои в това, че хлорофилът съдържа магнезий, а хемоглобинът - желязо. В лабораторни експерименти с анемични животни е установено, че при преброяването на червените кръвни клетки, техният брой достига нормата след приемане на хлорофил в продължение на четири-пет дни".

 

AquaSource водорасли се предлагат в опаковки от 60 и 120 капсули, 50 г прах и течност 60 мл.

Препоръчителни количества водорасли на ден

Тегло

 

Приблизителна възраст

Количество водорасли

Честота

3,6 – 9 кг

До 6 мес.

1 / 4 капсула

Всекидневно

9,5 – 13,5 кг

6 – 12 мес.

1 / 2 капсула

Всекидневно

14 – 20,5 кг

1 – 3 год.

1 капсула

Веднъж дневно

21 – 27 кг

3 – 6 год.

 

1 капсула

Два пъти дневно

27,5 – 40,5 кг

6 – 10 год.

1 и 1 / 2 капсула

Два пъти дневно

41 – 61 кг

10 – 15 год.

2 капсули

Два пъти дневно

От 61,5 кг нагоре

15 – 21 год.

2 капсули

Два пъти дневно

В табличката 1 капсула водорасли се равнява на 250 мг

  • Една капсула AquaSource водорасли (свежи, висококачествени, сушени чрез BioActive Dehydraton® процес на сушене - буквално без промяна в цвета, аромата, вкуса, ензимното и хранително съдържание) = 300 мг

 

Поръчайте на 0893413178

 

Страна на произход: Великобритания

Представител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продават се от независими дистрибутори.

Ангелина Генина- дистр. № 50026641

тел.  0893 4131 78

 

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource