Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
 • Уголемяване на шрифта
 • Шрифт по подразбиране
 • Намаляване на шрифта

 

Водорасли АФА (Afa) AquaSource   водорасли - здраве и  енергия от природата 

"Ако сте израсли, консумирайки месо и картофи, яйца, млечни продукти, осолени храни, консервирани по химически начин, тогава водораслите AFA са за вас. Ако се храните между другото, имате нужда от намаляване на теглото, чувствате се изморени, имате лоши хранителни навици, и тогава водораслите AFA са за вас. Дори да си мислите, че вие сте най-здрави от всички, аз все пак ви препоръчвам водораслите AFA.

Синьозелените водорасли AFA са един превъзходен източник на хранителни вещества за тялото. Те са с много богато съдържание на хлорофил, вит. В12, бета-каротин, протеин и още много други хранителни съставки в една лесно усвояема форма. В резултат на това те подпомагат увеличаването на енергията, коригират различните дисбаланси, оксигенерират клетките и реализират едно добро здраве на физическо и умствено ниво.

Синьозелените водорасли имат свойството да облекчават различни симптоми или болести. Като вещество с горчив вкус те повлияват сърцето и ума, подпомагат изчистването на слузните наслагвания от артериите като по този начин стабилизират кръвното налягане. Горчивият вкус може да помогне за по-добра концентрация и фокусиране.

Като изсушаващо средство, водораслите AFA отстраняват прекомерната слузна влажност от тъканите като правят клетките по-устойчиви на вируси, бактерии, паразити и гъбички. Гъбичките, нарастването на тумори и кисти, задръстванията със слуз, абцеси, подувания, отоци и кожни обриви – всички тези симптоми се повлияват от вземането на водорасли AFA. Те се прилагат и при пациенти, страдащи от рак, СПИН, вируса на Епщайн-Бар, мултипленна склероза и ревматоиден артрит, където съществуват вътрешни „влажни условия“.

Водораслите притежават и охлаждащо действие като облекчават запека, възпаленията, инфекциите и високата температура. Синьозелените водорасли са невростимуланти, подхранващи нервните пътища. Те доставят на мозъка аминокиселини, които той веднага може да използва, като по този начин подпомагат образуването на невромедиатори за по-силна острота на ума и по-добра памет.

Синьозелените водорасли са антидепресанти и повишават настроението. Умствената депресия често може да бъде причинена от задръстен черен дроб. Водораслите могат да помогнат да се преодолее задръстването на черния дроб, причинено от лошо хранене. Те могат да променят състоянието на ацидоза в състояние на лека алкалност в тялото, с други думи да пречистят кръвта. Една интоксикирана кръв може да доведе до акне, циреи, екземи, алергии и в крайна сметка до ацидоза. Когато кръвта не е чиста, започват дегенеративни заболявания като рак и артрит, които могат да завладеят тялото ви.

Водораслите действат и като слаб диуретик, намалявайки задържането на течности, като едновременно с това изхвърлят тежките метали от тялото и изчистват лимфата. И накрая водораслите действат като релаксат. Техните лесно смилаеми протеини и въглехидрати поддържат необходимите нива на кръвна захар, доставяйки енергия за организма за продължително време.

Те подмладяват дробовете ви, изчистват бъбреците ви и подхранват стомашно-чревния тракт. Синьозелените водорасли са действително строители на вашето тяло, които имат удивително изчистващо действие върху тялото и върху кръвта. Синьозелените водорасли AFA са по-лесно усвоими от всеки друг естествен хранителен източник или от каквито и да са други хранителни добавки. Това означава, че водораслите със своето балансиращо действие могат да асимилират, да абсорбират, да смелят, да метаболизират и да подхранят и всичко това в една съвършена хармония с максимум благотворни резултати". от д-р Джилиян Маккийт, Ph.D    „Чудотворната съвършена храна: дивите синьозелени водорасли AFA

 

Здравната и хранителната индустрия процъфтяват в момента с безброй фабрично произведени таблетки, медикаменти и лечебни средства. Повечето от добавките представляват синтетична комбинация от изолирани витамини и минерали със структура, различна от тази на пълноценните храни и тялото не ги разпознава като храна и не ги оползотворява напълно.

Терапии като хомеопатия, акупунктура, билкотерапия, масаж биха ни помогнали да подобрим състоянието си. но ако не осигурим на организма си необходимите пълноценни хранителни вещества, облекченията ще бъдат временни.

 

Логиката ще насочи всеки към диворастящата естествена храна. А най-добрата и балансирана храна са диворастящите синьо-зелени водорасли АФА. Те са "готова" за консумиране храна от първото стъпало на хранителната верига, която няма съприкосновение с обеднялата на хранителни вещества и богата на отрови почва.

Основни предимства:

 • Едни от най-пълноценните и ефикасни природни хранителни източници.

 • Осигуряват широк спектър хранителни елементи, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеин, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди.

 • Намаляват умората и изтощението.

 • Оказват благоприятно въздействие върху нашата нервна система.

 • Подпомагат функцията на умствената дейност.

 • Освобождават допълнителна енергия в тялото.

 • Подпомагат нормалните когнитивни функции, важни

  за паметта и възприятията.

 • Налични в удобнаTrue-filled  капсула (без пълнители или свързващи вещества), на прах или в течна форма.

 

*Виж Суперхрани на

Твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 • Витамините В12, В5 и витамин С допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 • Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 • Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

 • Витамин С - за нормалното образуване на колаген в

  кожата и за освобождаване на енергия в организма.

 • Витамин Е - за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

 • Желязото допринася за подобряване на когнитивната функция.

 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

 

Данни за алергени:

 • Не съдържа алергени според Регламент (EC)  № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Указания за употреба: Вземат се 3 - 10 капсули дневно.


Съдържание:

Висококачествени свежи водорасли от езерото Кламат (Афанизоменон флос-акве). Сушени при ниска температура чрез нашия патентован БиоАктивен* процес на сушене.


3 капсули - 900 mg

10 капсули - 3000 mg


Естествено осигуряващи:

900 мg

Витамин Е            1,7 мg (14%*)

Витамин С           81 мg (101%*)

Витамин В12       7,5µg (300%*)

Витамин В5         8.8 мg (147%*)

Бетакаротин       0,7 мg

3000 мg

Витамин Е            5.7 мg (47%*)

Витамин С           270 мg (337%*)

Витамин В12        25 µg (1000%*)

Витамин В5          29.3 мg (490%*)

Бетакаротин        2,33 мg


Капсула: Емулгатор - желатин.

 

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %.

Производител: Спешълбаланс, Великобритания

 

Подкрепя концентрацията и умствената дейност.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.


Опаковки от:

 • 60  капсули    - 62.00 лв

 • 120 капсули - 114.00 лв.

 • 50 г прах -      135.00 лв.

 • течност - 60 мл - 71.50 лв.

 

 

 

Ако решите, че тази хранителна добавка е подходяща за Вас направете си абонамент и я ползвайте с отстъпка в цената.

Самостоятелна регистрация тук

 

Допълнителна информация: Патент за стволови клетки и водорасли АФА


Поръчайте на -  0893 4131 78 - Ангелина Генина,

дистр.№ 50026641


Контакти

Facebook


 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource