Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

 

Програма Лесно начало от AquаSource

 

Програма Лесно начало е предназначена да поддържа здравословни нива на ензимите и полезните бактерии в храносмилателната система.

 

Нашият организъм се нуждае от десетки различни вещества, за да поддържа дълъг и здрав живот. Само чистото тяло е способно да усвоява витамините и минералите максимално.


Програма Лесно начало са препоръчва за  всички, за които хранителните добавки са нещо ново. Предназначена е да подпомага собствените механизми на организма за самоочистване и така да се оптимизира усвояването на хранителните вещества за по-добро благоденствие.

Основни предимства:

  • Лесен начин за създаване на навик за прием на хранителни добавки.

  • Подпомага вътрешните самоочистителните механизми на тялото.

  • Подпомага оптимизираното усвояване на хранителните вещества за добро физическо състояние и жизненост.

Програма Лесно начало е 4-седмична плавна, безопасна и лесна схема, която се състои от AquaSource водорасли,AquaSource Храносмилателни ензими, AquaSource Ацидофилус и AquaSource Бифидус комплекс. Добавени са червените водорасли Lithothamnium, които се събират по северозападното крайбрежие на Исландия от богатите на минерали, незамърсени води на Атлантическия океан.

 

AquaSource Храносмилателни ензими - изключително важни за правилното храносмилане, те са така комбинирани, че да подпомагат естествения храносмилателен процес в тялото.

Амилазата разгражда нишестето, превръщайки го в захар. Амилазата разкъсва връзките в нишестето и извлича захарта, за да може да бъде използвана от тялото.

Липазата е водоразтворим ензим, който разгражда мазнините, за да могат  да бъдат абсорбирани от тънките черва.

Лактозата е ензимът необходим за смилането или разграждането на захарта, за да бъде абсорбирана от тънките черва. Непреработената лактоза може да причини стомашно разтройство, подуване, коремни спазми, газове и диария.

Ензимът папаин спамага за смилането и усвояването на протеините от месото.

AquaSource Бифидус Комплекс - в естествен вид се открива в дебелото черво. Бифидус подпомага поддържането на добрия баланс на полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

Breve - произвежда оцетна и млечна киселина, които подпомагат разграждането на храната, включително на несмилаеми растителни фибри. Поддържа имунната система, потискайки развитието на вредните бактерии.

Infantis - препоръчван за доброто здраве както на бебетата, така и на възрастните.

Longum -  подпомага производството и усвояването на витамините от групата В комлекс и блокирането на растежа на вредните бактерии, понижавайки чревната рН посредством производството на млечна и оцетна киселина, и стимулира имунната система.

AquaSource Ацидофилус - населяват тънките черва. Тези полезни бактерии също подпомагт да се поддържа здравето на храносмилателната система.

Щамът Lactobacilus acidophilus известен като DDS-1, използван от AquaSource оцелява в стомашната киселинност, устоява на жлъчните соли и се развива добре в стомашно-чревния тракт.

AquaSource Водорасли - едни от най-чистите и богати на минерали водорасли в света,  суперхрана сушена при ниска температура чрез нашия патентован метод BioActive Dehydration. Синьо-зелените AquaSource  водорасли от езерото Горен Кламат, на база грам тегло, са изключително чист и богат източник на огромен брой основни хранителни вещества, от които 60% протеини, както и антиоксиданти, бета-каротин и хлорофил.

Програма Лесно начало - да подготвим почвата за успех - не за провал!

Важно: Доброто хидратиране е много важно. Пийте колкото се може повече изворна или пречистена вода - стремете се към 2 литра дневно. Достатъчното количество вода е важно за здравето и правилното отстраняване на токсини от тялото.

Много хора продължават да приемат AquaSource водорасли и AquaSource Храносмилателни ензими и след Програма Лесно начало. Други продължават с AquaSource Комплекс Есенциални мастни киселини, AquaSource СуперАнтиоксидант, а трети с други продукти на AquaSource  които отговарят на техните специфични потребност. Посъветвайте се със своя представител.

Твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

Витамин В12 и В5 допринасят за намаляване на умората и отпадналостта.

Витамин В12 допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (EC) №1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Пакета съдържа:

1 опаковка Аквасорс водорасли - 50 желатинови капсули

1 опаковка Ензими и водорасли - 60 желатинови капсули

1 опаковка Ацидофилус и водорасли - 50 желатинови капсули

1 опаковка Бифидус и водорасли - 50 желатинови капсули

Достатъчно за 4 седмици

Употреба:

  • Първа седмица: По 2 капсули Бифидус преди сън и по 1 капсула ензими, 2 пъти дневно, преди хранене.

  • Втора седмица: По 2 капсули Ацидофилус сутрин - 40 минути преди хранене, по 1 капсула ензими, 2 пъти дневно, преди хранене, по 1 капсула водорасли през деня и 2 капсули Бифидус вечер, преди сън.

  • Трета седмица: Както при втора седмица, като увеличите водораслите на 2 капсули дневно.

  • Четвърта седмица: завършете програмата с Ацидофилус, вземайте ензими и увеличете водораслите на 3 капсули дневно.

Клиентска цена: 169.50 лв.

 


Страна на  произход: Великобритания

Представител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продава се от независими дистрибутори.

Ангелина Генина 0893 4131 78

 

 

Facebook

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource